Kinder-piirakka

6 dl sokeria

5 dl vehnäjauhoja

2 tl vanilliinisokeria

4 tl leivinjauhetta

6 rkl tummaa kaakaojauhetta

3 dl kuumaa vettä

300 g voita tai margariinia

4 kananmunaa

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää kiehuva vesi ja sulatettu rasva vuorotellen jauhoseoksen joukkoon. Sekoita viimeisenä kananmunat puuharukalla taikinaan.

Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200 asteessa n. 30-35 minuuttia. Jäähdytä hyvin.

Voikreemi;

150 g voita

5 dl tomusokeria

4 tl vanilliinisokeria

2 keltuaista

Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokerit vaahdoksi, lisää keltuaiset ja vatkaa vielä hetki. Levitä piirakan päälle ja nosta pohja kylmään hetkeksi, jottei pinnalle tuleva sula suklaa sekoitu kreemin joukoon.

Kuorrutus;

200 g Fazerin sinistä suklaata sulatettunaKinder-piirakka

6 dl sokeria

5 dl vehnäjauhoja

2 tl vanilliinisokeria

4 tl leivinjauhetta

6 rkl tummaa kaakaojauhetta

3 dl kuumaa vettä

300 g voita tai margariinia

4 kananmunaa

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää kiehuva vesi ja sulatettu rasva vuorotellen jauhoseoksen joukkoon. Sekoita viimeisenä kananmunat puuharukalla taikinaan.

Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200 asteessa n. 30-35 minuuttia. Jäähdytä hyvin.

Voikreemi;

150 g voita

5 dl tomusokeria

4 tl vanilliinisokeria

2 keltuaista

Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokerit vaahdoksi, lisää keltuaiset ja vatkaa vielä hetki. Levitä piirakan päälle ja nosta pohja kylmään hetkeksi, jottei pinnalle tuleva sula suklaa sekoitu kreemin joukoon.

Kuorrutus;

200 g Fazerin sinistä suklaata sulatettuna